Szervezőknek

Online jegyértékesítő platform, saját beléptető rendszerrel, készpénzmentes megoldásokkal, mely elsősorban a szlovákiai magyar rendezvényeknek kíván teret nyújtani.

Vásárlás

Kérdés vagy probléma esetén emailben állunk rendelkezésetekre az alábbi címen: info@jegy.sk.

A jegyvásárláshoz nem szükséges regisztrálni.

A jegy.sk weboldalon az TrustPay által fejlesztett és üzemeltetett fizetőkaput használunk, melyen keresztül elfogadjuk a MasterCard, Maestro, Visa és Visa Electron kártyatípusokat, valamint közvetlen banki utalásokat.

Jelenleg nincs, csak online bankkártyás fizetéssel.

A jegy.sk nem üzemeltet jegyirodákat, így jegyet tőlünk csak online tudsz venni. 

A vásárlást követően minél hamarabb küldj e-mailt az info@jegy.sk címre a vásárlás adatainak feltüntetésével és az új adatokkal. 

Első lépésként, nézd meg az e-mail fiókod SPAM mappáját és Promóciós leveleit is. A levelező rendszer esetleges hibáiért nem vállalunk felelősséget.

Ha nem találod a beérkezettek között, kérjük, fordulj az ügyfélszolgálatunkhoz e-mailen. Add meg a vásárlási adataidat, hogy utána tudjunk nézni a rendelésnek. Előfordulhat, hogy az e-mail címedet gépelted el a személyes adatok megadásakor. Ügyfélszolgálatunk az emailben küldött információk alapján és az azonosítást követően újraküldi a belépőjegyeidet. 

A tévesen megadott e-mail címre küldött jegyek vonalkódját az ügyfélszolgálatunk érvényteleníteni tudja, és részedre egy új vonalkóddal ellátott jegyet küldd meg. 

Kérjük, próbáld meg a vásárlást ismét. Ellenőrizd, hogy minden adatot helyesen adtál-e meg. Ha továbbra sem sikerül, fordulj ügyfélszolgálatunkhoz, ahol utánanézünk a problémának. Felmerülhet a bankkártya adatok elgépelése, a napi kártya limit túllépése, fedezethiány, rosszul megadott 3D secure ellenőrző kód, tiltott vagy lejárt bankkártya. 

Jegy

A jegyedet és a rajta található kódokat, vagy az arról készült fotót ne oszd meg az interneten és ne engedd lemásolni, mert ha visszaélnek vele, a saját bejutásodat kockáztatod.

A sikeres vásárlást követően pár percen belül. Amennyiben nem kaptál visszaigazolást a vásárlásról és a jegyeid sem érkeztek meg, fordulj az ügyfélszolgálatunkhoz.

Keresd az ügyfélszolgálatunkat, újraküldjük a jegyeidet.

Amennyiben a jegyvásárlási felületen nem találsz erre vonatkozó információt, akkor nézz rá az esemény facebook oldalára, vagy írj ügyfélszolgálatunkra és segítünk. 

Jegyedet nem szükséges kinyomtatni, elég okos készülékeden bemutatnod a rendezvényre való belépéskor.

A jegy nem névre szóló, kivéve, ha a szervező ezt külön jelzi az esemény leírásában.

Visszaváltás

Visszaváltásra csak a rendezvény elmaradása, illetve időpontváltozás esetén van lehetőség. 

Ha elmarad az esemény, a rendezvény szervezőjének hivatalos tájékoztatása után e-mailben értesítjük a vásárlókat, és tájékoztatunk az új időpontról vagy a visszaváltás menetéről.

Az esemény szervezőivel való egyeztetés után értesíteni fogunk a vásárlás során megadott e-mail címen. A jóváírás a jegyvásárlás során keletkezett tranzakciós adatok alapján történik. A visszaváltási igényeket folyamatosan feldolgozzuk, de a tömeges jóváírások teljesítése a bankok és a fizetési szolgáltatók oldalán hosszabb átfutási időt, akár 30 munkanapot is igénybe vehetnek.